Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Gifteringer

Skal du kjøpe gifteringer på nett?

Vi har utvalget og de beste prisene. Fra vår nettbutikk selger vi gifteringer til hele Norge. Vi har også butikklokale hvor du kan se og prøve våre giftering-kolleksjoner. Vi har mer enn 40 års fartstid i gullsmed bransjen. Bruk vår kompetanse til å finne de perfekte gifteringene som symboliserer kjærligheten for hverandre. På nett selger vi gifteringer fra kjente norske og europeiske leverandører. Hundrevis av flotte gifteringer fra blant annet Moments gifteringer, Deg&Meg ringene, Choice, Breuning og Snorre ringene. Vi har også utviklet en helt unik egenkolleksjon av ringer.

Valg av type gifteringer.

Gifteringer i gult eller hvitt gull? Med eller uten diamanter? Vi råder våre kunder til å tenke godt igjennom hvilke typer gifteringer man skal kjøpe. Vi har alt fra spesielle ringer til det mer klassiske. Mange ønsker også diamanter i ringene. Vi har et stort utvalg av gifteringer med diamanter til meget attraktive priser. Klassiske glatte gifteringer i hvitt eller gult gull er også alltid aktuelt. Dette er tidløse ringer og uavhengig av svingninger i motebildet. Alle våre gifteringer er i 14 karat gull som standard. Men vi kan også levere flere av våre gifteringer i 18 karat gull om ønskelig. Kontakt oss gjerne for mer informasjon rundt våre produkter. Alle våre priser på ringer er pr.par.

Gravering av gifteringer

Vi graverer gratis på alle gifteringer kjøpt hos oss. Graveringen er det som virkelig setter et personlig preg på ringene. Vi tilbyr også utvendig gravering mange av våre gifteringer. Ønsker du et symbol som f.eks et hjerte eller et evighetssymbol. Kan vi også gravere dette i gifteringene du kjøper av oss.

Gifteringens Historie

Gifteringer som skikk kan spores helt tilbake til oldtidens Egypt. Utveksling av ringer mellom par finner man i oldtids - skrifter som kan dateres tilbake mer enn 3000 år i tid. Man tror at gifteringene for egypterne, symboliserte evig kjærlighet mellom to personer fordi ringens sirkel ikke har noen begynnelse eller slutt. Det antas at det først i det gamle Roma ble vanlig med inngravering av gifteringer. Ringene symboliserte fortsatt foreningen av to personer og identifiserte dem som et par. Gifteringene skulle sitte på venstre hånd. Dette er fortsatt mest vanlig rundt om i verden. Norge er faktisk et av få land hvor det er mest vanlig å bruke gifteringen på høyre hånd.